Αργολίδα (Μυκήνες-Επίδαυρος), Ολοήμερη Εκδρομή

Τιμή: 270€

Μία ημέρα γεμάτη εικόνες..

Μέσω της Εθνικής Οδού, θα κατευθυνθούμε στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου θα πραγματοποιήσουμε και την πρώτη μας στάση. Θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε αναμνηστικές φωτογραφίες και να θαυμάσετε την διώρυγα, η οποία αποτελεί διεθνή κόμβο θαλάσσιων συγκοινωνιών.

Αργολίδα
Επόμενος προορισμός η περιοχή της Αργολίδας, η χερσόνησος των Χρυσών Μυκηνών του Ομήρου, μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO. Οι Μυκήνες ήταν ένα από τα σημαντικότερα κέντρα του Ελληνικού πολιτισμού και ένα στρατιωτικό οχυρό.

 

Η επίσκεψη περιλαμβάνει:

  • Τον αρχαιολογικό χώρο, που φιλοξενεί το βασίλειο του μυθικού Αγαμέμνονα
  • Τα Κυκλώπεια Τείχη
  • Την Πύλη του Λέοντος
  • Τους Βασιλικούς Τάφους
  • Το Θησαυροφυλάκιο του Ατρέως (14ος αιώνας)

 

Ναύπλιο
(σύντομη στάση)
Μετά τις Μυκήνες, θα γνωρίσετε το Ναύπλιο που αποτέλεσε την πρώτη πρωτεύουσα της σύγχρονης Ελλάδας. Σημεία ενδιαφέροντος του τόπου είναι το βενετσιάνικο φρούριο του Παλαμηδίου και η οχυρωμένη νησίδα Μπούρτζι ή αλλιώς Καστέλι.

Επίδαυρος
Ένα ακόμη μέρος που θα επισκεφτούμε είναι η Επίδαυρος. Μην παραλείψετε το Ασκληπιείο (το ιερό όπου το επισκέπτονταν πολλοί άρρωστοι και ικέτες από όλη τη Μεσόγειο καθημερινά) και το διάσημο θέατρο της Επιδαύρου. Σήμερα, όπως γνωρίζουμε φιλοξενεί τις σημαντικότερες θεατρικές παραστάσεις. Παραμένει το καλύτερο θέατρο της αρχαιότητας, λόγω της κατασκευής και υπέροχης ακουστικής του. Επιπλέον, έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς από την UNESCO.

Κάντε κράτηση

Loading

Διάρκεια: περίπου 8 ώρες
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Μεταφορά με minivan (έως 7 επιβάτες), υπηρεσίες οδηγού και φόροι.
Δεν περιλαμβάνονται: Κόστος ξεναγού, εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ή προσωπικά έξοδα.
Η ροή του προγράμματος μπορεί να μεταβληθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη, λόγω συνθηκών κυκλοφορίας ή ακραίες καιρικές συνθήκες.