Περιήγηση στο Σούνιο

Τιμή: 140€

Εκεί που το μπλε της θάλασσας, αγκαλιάζει το μπλε του ουρανού.. Είστε έτοιμοι για μία εξαιρετική περιήγηση στο Σούνιο;

Ξεκινώντας από το προκαθορισμένο σημείο συνάντησής μας, θα κατευθυνθούμε νότια και μέσω της παραλιακής οδού, θα θαυμάσουμε τον Σαρωνικό κόλπο και τα ωραιότερα προάστια της Αττικής (Γλυφάδα, Βούλα, Βάρκιζα).

Ο προορισμός μας είναι το ακρωτήριο του Σουνίου, το οποίο αναδύεται 60μ. πάνω από τη θάλασσα. Εκεί βρίσκεται επιβλητικός και καλοδιατηρημένος ο Ναός του Ποσειδώνα, ο οποίος χτίστηκε το 444 π.Χ., την ίδια χρονιά με τον Παρθενώνα. Φανατικός θαυμαστής του σημείου, υπήρξε ο Λόρδος Βύρωνας, ο οποίος χάραξε το όνομα του επάνω σε μία από τις στήλες των κιονοστοιχιών του Ναού.

Το Σούνιο και ο Ναός του Ποσειδώνα, αποτελούν πόλο έλξης τουριστών. Με συνθήκες πλήρους διαύγειας στον ορίζοντα, ο επισκέπτης μπορεί να διακρίνει τουλάχιστον 7 νησιά, μεταξύ των οποίων είναι η Κέα, η Κύθνος και η Σέριφος. Κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες περνούν από το σημείο, απολαμβάνουν την πανοραμική θεά, το ηλιοβασίλεμα, την ατμόσφαιρα και την μαγική ενέργεια της τοποθεσίας.Μπορείτε προαιρετικά να συνδυάσετε την επίσκεψη σας με γεύμα σε τοπικό εστιατόριο. Μην παραλείψετε να γευτείτε παραδοσιακές συνταγές και ποτά.

Κάντε κράτηση

Loading

Διάρκεια: περίπου 5 ώρες
Στην τιμή περιλαμβάνονται: Μεταφορά με minivan (έως 7 επιβάτες), υπηρεσίες οδηγού και φόροι.
Δεν περιλαμβάνονται: Κόστος ξεναγού, εισιτήρια εισόδου σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους ή προσωπικά έξοδα.
Η ροή του προγράμματος μπορεί να μεταβληθεί έπειτα από αίτημα του πελάτη, λόγω συνθηκών κυκλοφορίας ή ακραίες καιρικές συνθήκες.